Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2006

Η ναυτοσύνη των Ελλήνων

Image Hosted by ImageShack.us

Μεγάλα προβλήματα στον ανεφοδιασμό των νησιών δημιούργησε η απεργία των ναυτεργατών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση από την κυβέρνηση του υπουργού Απασχόλησης Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Η Κρήτη ξέμεινε από πυρομαχικά με αποτέλεσμα να αναβληθούν όλοι οι γάμοι και τα βαφτίσια, ενώ οι οικογενειακές βεντέτες πάγωσαν προσωρινά. Στη Ζάκυνθο τελείωσαν τα προφυλακτικά, με συνέπεια οι γυναίκες να πηγαίνουν μόνο με τους άντρες τους. Μύκονος και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι, έχουν ξεμείνει από μαύρο και οι κάτοικοι καπνίζουν τσουκνίδες, ενώ η έλλειψη κωλόχαρτου στη Νάξο αντιμετωπίστηκε με κλύσμα, μπιντέ και εγκράτεια. Μόνο στο Καστελόριζο οι κάτοικοι δεν είχαν προβλήματα ανεφοδιασμού, γιατί ούτως ή άλλως ψωνίζουν από την Τουρκία.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου συνελήφθη ένας παραγωγός οπωροκηπευτικών που είχε κρύψει τρεις νταλίκες με ντομάτες στη βαλίτσα του και οδηγήθηκε στη Σπιναλόγκα για φάλαγγα. Προβλήματα δημιουργήθηκαν σε όλα τα λιμάνια της χώρας καθώς οι νταλίκες είναι γεμάτες με ευπαθή προϊόντα που κινδυνεύουν να χαλάσουν. Τα μικρότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εκεί οι περισσότερες νταλίκες μεταφέρουν γυναίκες από την πρώην Σοβιετική Ένωση που αργούν να σαπίσουν.