Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2009

Τα παιδιά είναι χαρά

Είναι προφανές πως οι Ισραηλινοί δεν κάνουν με τους Παλαιστίνιους το λάθος που έκανε ο Χίτλερ με τους Εβραίους: Ο Χίτλερ ήθελε να εξοντώσει όλους τους Εβραίους με τη μία. Οι Ισραηλινοί ξεπαστρεύουν τους Παλαιστίνιους λάου λάου - χαλαρά. Στην αρχή τους πήραν τη γη, μετά ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους να φύγουν από την πατρίδα τους και στη συνέχεια –σε κάθε ευκαιρία- εξοντώνουν και μερικές χιλιάδες Παλαιστίνιους για να μην ξεχνιόμαστε. Βέβαια, και οι Παλαιστίνιοι δεν είναι εντάξει, αφού πάνε και γεννοβολάνε συνεχώς και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην τελειώνουν με τίποτα. Έχουν βρει οι Ισραηλινοί τον μπελά τους: Σκοτώνουν έναν Παλαιστίνιο και τους πετάγονται δέκα λιλιπούτειοι Παλαιστίνιοι. Δεν είναι σωστό αυτό.... Η συνέχεια εδώ

Αν συνεχίσουν οι Παλαιστίνιες να γεννάνε σαν κουνέλες, η γενοκτονία των Παλαιστινίων δεν θα τελειώσει ποτέ. Πρέπει η διεθνής κοινότητα να απαγορεύσει στους Παλαιστίνιους να κάνουν πάνω από ένα παιδί. Κάθε Παλαιστίνια –με το πού θα γεννάει το πρώτο παιδί- θα πρέπει να την στειρώνουν.

Το σωστό θα ήταν να γεννάνε και οι Ισραηλινοί σαν τους Παλαιστίνιους. Να κάνει κάθε ισραηλινή οικογένεια από καμιά δεκαριά κουτσούβελα, να πάνε κι αυτά να ξεκοιλιάσουν μερικούς Παλαιστίνιους να το ευχαριστηθούν. Αλλά οι Ισραηλινοί δεν κάνουν πολλά παιδιά. Δεν ξέρω γιατί. Μπορεί να μην τους αρέσουν τα παιδιά. Μπορεί να μην τους αρέσει το σεξ. Μπορεί να είναι, απλώς, τεμπελχανάδες.

Τώρα βέβαια, καλά κάνουν οι Ισραηλινοί και δεν κάνουν παιδιά γιατί τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη. Κι επειδή οι Ισραηλινοί δεν κάνουν παιδιά, σκοτώνουν τα παιδιά των άλλων.