Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Πού είναι οι αγρότισσες;

Είναι ολοφάνερο πως από τις αγροτικές κινητοποιήσεις λείπουν οι γυναίκες – λείπουν οι αγρότισσες. Στα μπλόκα είναι κάτι χοντροί μουσάτοι που καπνίζουνε σαν φουγάρα, αλλά γυναίκα δεν βλέπεις πουθενά. Βέβαια, όπως τους βλέπεις όλους αυτούς τους αγρότες, φαντάζεσαι πως οι γυναίκες τους θα έχουν κι αυτές μουστάκια και μούσια, οπότε δεν πειράζει και τόσο πολύ που δεν είναι στα μπλόκα... Η συνέχεια εδώ

Από την άλλη, μπορεί οι αγρότισσες να είναι τίποτα θεογκόμενες και να φοβούνται οι άντρες τους να τις πάρουν μαζί τους στα μπλόκα του αγώνα - μπορεί να τις πειράξουνε και να τους πούνε προστυχιές τίποτα αγρότες που θα έχουνε πιεί από δυο βαρέλια κρασί ο καθένας και θα γυαλίζει το μάτι τους για καυτή γυναικεία σάρκα.

Φαντάζομαι τις αγρότισσες να κάθονται αραχτές στους καναπέδες κάθε βράδυ και να περιμένουν να θαυμάσουν το στεφάνι τους στο δελτίο ειδήσεων. Στριμώχνονται οι αγρότες γύρω από τις κάμερες για να περάσουν στην αιωνιότητα. Οι γυναίκες των αγροτών μάλλον δεν πάνε στα μπλόκα γιατί πρέπει κάποιος να είναι σπίτι να βάλει το βίντεο να γράφει.