Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

First we take Athens!

Είναι λάθος των αγροτών να κλείνουν τις εθνικές οδούς. Το σωστό θα ήταν να μπουκάρουν στην Αθήνα. Οι Ευρωπαίοι αγρότες πάνε στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας τους με τα τρακτέρ και γίνεται της κακομοίρας. Εδώ οι δικοί μας είναι πολύ τεμπελχανάδες και βαριούνται να ξεκουνήσουν από τα κωλοχώρια τους... Η συνέχεια εδώ

Οι αγρότες παίρνουν τα τρακτέρ, κάνουν πέντε χιλιόμετρα και βγαίνουν και κλείνουν την εθνική οδό. Σιγά την κινητοποίηση - στην Αθήνα πρέπει να έρθουν οι αγρότες για να γίνει του Κουτρούλη ο γάμος.

Φανταστείτε να μπούνε μέσα στην Αθήνα οι αγρότες και να πάνε στο Σύνταγμα με τις αγελάδες και τα πρόβατα.

Σκεφτείτε πόσο εντυπωσιακό θα είναι –εκεί που θα διαδηλώνουν οι αγρότες μπροστά στη Βουλή και θα χύνουν τα λάδια μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη- να πλακώσουν και οι αντιεξουσιαστές, οι μπάτσοι, οι μαθητές, οι κουκουλοφόροι, οι τρομοκράτες και οι απαγωγείς. Θα γίνει της Πόπης! Θα ξανακάνουμε Χριστούγεννα!

Φανταστείτε τα τρακτέρ να ανεβαίνουν την Ερμού, από πίσω τα γελάδια και τα κατσίκια, από πίσω οι αντιεξουσιαστές και από πίσω οι μπάτσοι. Θα ξαναγίνουμε πρώτη είδηση σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου. Πρώτα θα παίζει ο Κοκκινούλης και μετά ο Ομπάμα.

Αν μάλιστα ρίξει και λίγο χιόνι, θα είναι όλα υπέροχα.