Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

Όλα τα λεφτά, όλες οι ψήφοι

Θα πρέπει η κυβέρνηση να δώσει στους αγρότες όσα λεφτά θέλουνε, για να πάνε επιτέλους στα σπίτια τους. Ας τους δώσει όσα χρήματα ζητάνε για να πάνε να ψηφίσουν ξανά Νέα Δημοκρατία. Μέσα στο βουκολικό κλίμα των ημερών, έχει ξεχαστεί λίγο το ότι οι αγρότες –στη συντριπτική πλειοψηφία τους- ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία. Ακούω διάφορους αυτές τις μέρες να μιλάνε για την αγροτιά και να λένε κάτι επαναστατικά, λες και οι αγρότες είναι τίποτα αναρχικοί που ονειρεύονται την αταξική κοινωνία… Η συνέχεια εδώ

Όταν θα κάνουμε την επανάσταση για να ανατρέψουμε το σύστημα, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα με τους αγρότες γιατί οι αγρότες δεν είναι συνειδητοποιημένοι όπως είμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι – είναι αντιδραστικοί οι αγρότες, γιατί είναι προσκολλημένοι στην ιδιοκτησία τους.

Σε αντίθεση με όλους εμάς –που ονειρευόμαστε ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο- οι αγρότες σκέφτονται μόνο την τσέπη τους. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τους αγρότες όταν κάνουμε την επανάσταση, γιατί είναι εντελώς αλλοτριωμένοι και δεν μπορούν να διορθωθούν.

Μάλλον θα πρέπει να τους σφάξουμε όλους τους αγρότες – είναι η πιο γρήγορη και η πιο σίγουρη λύση.