Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

Talk of the Town - 29/01/09 (A)





Πώς θα απαντήσουν οι αντιεξουσιαστές στους εκτοξευτές νερού που παραλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία;
Ο πιτσιρίκος αναλύει τις νέες τάσεις στις ταραχές και σας ενημερώνει για το νέο ανανεωμένο look των κουκουλοφόρων.ΕΔΩ!






Εκτοξευτές νερού ετοιμάζεται να παραλάβει η Ελληνική Αστυνομία, για να αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές. Από τη μεριά τους οι διαδηλωτές ετοιμάζονται να προμηθευτούν στολές καταδύσεων, μάσκες, αναπνευστήρες και βατραχοπέδιλα για να αντιμετωπίσουν το νερό που θα τους πετάνε οι αστυνομικοί.

Παράλληλα, οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν ήδη εντατικά μαθήματα surfing, ώστε να μπορούν να κρατάνε την ισορροπία τους πάνω στα αστυνομικά κύματα και να βρίσκουν οι βόμβες μολότοφ το στόχο τους.

Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος οι αστυνομικοί να καταβρέχουν τις μολότοφ -και να τις σβήνουν πριν εκτοξευτούν- επιστήμονες αντιεξουσιαστές έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν αδιάβροχες μολότοφ που δεν σβήνουν με τίποτα

Οι κουκουλοφόροι, σε μια προσπάθεια να απαντήσουν στους αστυνομικούς με τα δικά τους όπλα, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τις σφεντόνες με νεροπίστολα, ενώ κάποιοι απ' αυτούς έχουν προμηθευτεί και ψαροντούφεκα.

Ο Επαναστατικός Αγώνας έστειλε προκήρυξη στην εφημερίδα «Το Χάμστερ» και απειλεί πως, αν η αστυνομία χρησιμοποιήσει εκτοξευτές νερού κατά των διαδηλωτών, η οργάνωση θα εγκαταλείψει τα καλάσνικοφ και θα αρχίσει να κάνει πατητές στους αστυνομικούς μέσα στα σιντριβάνια.

Από πολλές πλευρές εκφράζεται ο φόβος ότι το κατάβρεγμα των διαδηλωτών θα έχει ως αποτέλεσμα να πάθει πνευμονία η μισή Αθήνα, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως το νερό θα είναι στη σωστή θερμοκρασία, ώστε να μην πουντιάσουν οι διαδηλωτές - το χειμώνα οι αστυνομικοί θα εκτοξεύουν ζεστό νερό και το καλοκαίρι παγωμένο.

Παράλληλα με το νερό, οι αστυνομικοί θα εκτοξεύουν στους διαδηλωτές μπουρνούζια, αντιβιοτικά και θερμόμετρα, για να πειστούν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι πως η Ελληνική Αστυνομία είναι στο πλευρό των πολιτών και δεν θέλει να πλευριτωθούν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία για την αγορά αστυνομικών σκύλων, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να δαγκώνουν τους διαδηλωτές και όχι τους αστυνομικούς.

Το πρόβλημα είναι πως πολλοί αστυνομικοί βρίσκονται ανάμεσα στους διαδηλωτές-ενίοτε μάλιστα φοράνε και κουκούλες- οπότε ίσως αυτό να προκαλέσει σύγχυση στους σκύλους και να αρχίσουν να δαγκώνουν τους πάντες.

Η Ελληνική Αστυνομία σκοπεύει να εκπαιδεύσει και τα αδέσποτα του κέντρου της Αθήνας - τα αδέσποτα θα σουλατσάρουν ανέμελα ανάμεσα στους διαδηλωτές και θα περνάνε απαρατήρητα, αλλά μόλις δοθεί το σύνθημα θα μετατρέπονται από Ραν Ταν Πλαν σε λαγωνικά Κ9 και θα δαγκώνουν σαν λυσσασμένα.

Οι εκτοξευτήρες νερού και τα σκυλιά θα αντικαταστήσουν τα δακρυγόνα αλλά, όπως τόνισε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αζόρ Νεροχύτης, αν τα νέα μέτρα δεν σταθούν ικανά να διαλύσουν τους διαδηλωτές, το δακρυγόνο θα πάει σύννεφο και θα γίνει της Χιροσίμας.