Τρίτη, Απριλίου 28, 2009

Ένα γουρούνι λιγότερο










Για να αποφύγετε να κολλήσετε τη γρίπη των χοίρων, καλό θα ήταν να αποφεύγετε το σεξ. Ειδικά το σεξ με τα γουρούνια. Καταλαβαίνω πως και η κτηνοβασία θα έχει τις χαρές της – δεν μπορεί τόσοι άνθρωποι που τους αρέσει η κτηνοβασία να είναι όλοι τρελοί- αλλά εδώ πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Μην ακούτε όλες αυτές τις ανοησίες που λένε οι ειδικοί πως δήθεν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τροφές. Τι θέλατε να σας πούνε; «Αγοράστε τάφο και κάντε αμέσως τις διαθήκες σας επειδή θα πέσει χολέρα»;

Η σκληρή αλήθεια είναι πως τα πάντα είναι μολυσμένα από τον ιό της γρίπης. Το γουρούνι έχει κολλήσει γρίπη τα κατσίκια, τα κατσίκια έχουν κολλήσει τα γελάδια, τα γελάδια τις κότες, οι κότες τον κόκορα, και πάει λέγοντας. Και τα χόρτα όμως είναι μολυσμένα γιατί τα γουρούνια όταν φταρνίζονται δεν βάζουν το πόδι τους μπροστά και όλα τα σάλια και όλες οι μύξες των γουρουνιών πάνε στα χόρτα. Από τα χόρτα πάνε στα σκουλήκια –που παθαίνουν κι αυτά γρίπη-, τα πουλιά τρώνε τα γριπιασμένα σκουλήκια και αρχίζουν να βήχουν, όπως βήχουν τους φεύγουν οι κουτσουλιές και πέφτουν στη θάλασσα, τις τρώνε τα ψάρια που σαβουρώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, αρρωσταίνουν και τα ψάρια, και, για να μην τα πολυλογώ, δεν είναι μόνο τα γουρούνια άρρωστα – έχουν αρρωστήσει επίσης όλα τα χόρτα, όλα τα δέντρα και όλα τα ψάρια.

Οπότε, καλό είναι να αποφεύγετε τις φρέσκες τροφές και να τρώτε μόνο κονσέρβες. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν να τρώτε κονσέρβες που έχουν λήξει πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλειά σας. Εντάξει, μπορεί με τις ληγμένες κονσέρβες να πάθετε κάνα σκορβούτο ή καμιά δηλητηρίαση αλλά τουλάχιστον δεν θα πάτε από τη γρίπη των χοίρων.

Επίσης, θα πρέπει να φοράτε οπωσδήποτε μάσκες για την υπόλοιπη ζωή σας. Αυτό δεν έχει απαραίτητα σχέση με τη γρίπη των χοίρων – απλώς, έτσι θα γλιτώσουμε από τη βρομερή αναπνοή.