Τετάρτη, Απριλίου 29, 2009

Talk of the Town (1) - 29/04/09









Απογοητευμένη φέρεται να είναι η Άννα Βίσση από την πορεία της καριέρας της τα τελευταία χρόνια.

Η απόλυτη Κύπρια σταρ έκανε τα πάντα για να κάνει διεθνή καριέρα αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει και την καριέρα της στην Ελλάδα, αφού δεν βρίσκει πια θέση ούτε σε σκυλάδικο της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με επιχειρηματία μεγάλου νυχτερινού κέντρου, το τραγούδι της Άννας Βίσση «Τσούλες» δεν εμπνέει τους πελάτες να πετάνε λουλούδια, ενώ παράλληλα προκαλεί αναφυλαξία και διάρροια στις λουλουδούδες.

Παρ’ όλα αυτά, το κομμάτι γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο νεανικό δυναμικό κοινό από πέντε έως έξι ετών και η Άννα Βίσση δέχτηκε πρόταση από το υπουργείο Παιδείας να κάνει μια μεγάλη περιοδεία στα νηπιαγωγεία.

Η απόλυτη Ελληνίδα Κύπρια εξέτασε και την πιθανότητα να κάνει μια νέα θυελλώδη ερωτική σχέση, για να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά της και να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά οι Έλληνες τα έχουν δει όλα τα τελευταία χρόνια και η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε να τους εντυπωσιάσει θα ήταν, αν η Άννα Βίσση τα έφτιαχνε με έναν Πακιστανό λαθρομετανάστη που δραπέτευσε από τις φυλακές του Ισλαμαμπάντ για να αποφύγει τη θανατική ποινή στην οποία είχε καταδικαστεί επειδή είχε φάει ζωντανούς τριάντα συμπατριώτες του.

Αυτήν την εποχή η Άννα Βίσση βρίσκεται στο Λος Άντζελες και κάνει παρέα με γυναίκες της ηλικίας της – μάλιστα, τις βοηθάει να διασχίσουν το δρόμο και εισπράττει τα κολακευτικά σχόλια των περαστικών.

Η απόλυτη Κύπρια Ελληνίδα έχει προβληματιστεί επειδή το κοινό δεν θέλει πια να ακούει όμορφες γυναίκες με ωραία φωνή αλλά προτιμάει μπακατέλες που τραγουδάνε σαν αηδόνια.

Η επιτυχία της «άσχημης» Σούζαν Μπόιλ στο «Britain’s got talent» έχει βάλει σε σκέψεις την Άννα Βίσση, και την οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει τις πλαστικές και τα μπότοξ, να αφήσει τα μαλλιά της άβαφα και να πάρει διακόσια κιλά για να γίνει τόφαλος και να δηλώσει συμμετοχή την επόμενη χρονιά στο «America’s got talent».

Η Άννα Βίσση έχει πάρει ήδη εκατό κιλά και πιστεύει πως η βαρέων βαρών εμφάνισή της στο γνωστό τηλεοπτικό σόου θα της ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τη διεθνή καριέρα που τόσο επιθυμεί.

Η απόλυτη Ελληνίδα χοντρή έχει αποφασίσει να τραγουδήσει στο αμερικανικό κοινό τα «Παιδιά του Πειραιά» -χωρίς υστερίες και ουρλιαχτά-, ενώ, αν καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα τραγουδήσει το «Να ‘τανε το ‘21», για να την σπάσει στον Γιώργο Νταλάρα.

Αν το αμερικανικό κοινό δεν εκτιμήσει το ταλέντο της, η Άννα Βίσση θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα τραγουδήσει μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη και την Μαρίζα Κωχ αντάρτικα και τραγούδια διαμαρτυρίας – σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τον τίτλο «Άννα, Μαρία, Μαρίζα - δεν χωράμε στη μαρκίζα»-, αν και έχει δεχτεί πρόταση να αφήσει μούσι, να φορέσει κελεμπία και να μιμείται το Ντέμη Ρούσσο σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο του Λας Βέγκας.

LIFO - 29/04/09