Σάββατο, Μαρτίου 15, 2008

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Έλαβα από τον κύριο Γιάννη Ζωχιό -πρώην αντιπρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ- μια επιστολή διαμαρτυρίας. Παρακαλώ να μη μου θυμώσουν οι κυρίες και οι κύριοι που με έχουν βομβαρδίσει με καταγγελίες και δεν τις έχω δημοσιεύσει. Αφενός η επιστολή του κ. Ζωχιού αφορά την απεργία των εργαζομένων στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και αφετέρου είναι επώνυμη, όπως και η διεύθυνση του μέιλ του. Η επιστολή του κ. Ζωχιού εδώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Η Κόρη της υπουργού Πετραλιά και ο τ. ΓΓ του υπουργού Αλογοσκούφη

Έτσι υλοποιείται η προβοκάτσια ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΧθες, το ΕΒΕΑ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) ανακοίνωσε ότι μήνυσε τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και ζητά απαγόρευση των απεργιών.

Υποτίθεται ότι αυτή η κίνηση εξυπηρετεί τα μέλη του, δηλαδή τους γονείς, τα αδέλφια, τα παιδιά, τους συγγενείς και φίλους των απεργών.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

- Πρόεδρος ΕΒΕΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ. Τέως Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας, δηλ. του Αλογοσκούφη που παραιτήθηκε για να υλοποιήσει τις πολιτικές ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στα επιμελητήρια. Ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ. Δηλαδή υπεύθυνος για το κατάντημα ΔΕΗ και αποφασίζει πως θα γίνονται οι διακοπές. Αυτός που αποφάσισε να αυξηθεί το ρεύμα (και στα μέλη του) 17%, αν και είχε εισηγηθεί η αύξηση να είναι 30%.

- Γενική Γραμματέας ΕΒΕΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Κόρη της υπουργού Απασχόλησης ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ, που τσαλαπατά τα ασφαλιστικά δικαιώματα. Είναι Διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης «ΠΑΛΛΗΣ ΑΒΕΕ» και, το άλλο σημαντικό, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.Να λοιπόν ποιοι είναι οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες.

Να ποιοι υλοποιούν την προβοκάτσια Καραμανλή με κω-δικό «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ».

Να ποιοι χρησιμοποιούνται για να εμφανίζεται ότι η κοινωνία αγανακτεί κατά των Απεργών.Μαζί, διαπλεκόμενοι (ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ κατά Καραμανλή) δημοσιο-γράφοι με επικεφαλής τον Π. ΣΟΜΠΟΛΟ, άξιο τέκνο της ΝΔ. Άρ-παξαν το… Ταμείο με αντάλλαγμα να τσακίσουν τους απεργούς.Ταυτόχρονα εκβιάζουν ή… τάζουν σε στελέχη της ΔΑΚΕ για να σπάσουν την απεργία.Γιάννης Ζωχιός

Πρώην Αντ/δρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ