Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2008

Αλέξη, πάσαρε καμιά γκόμενα στον θείο Μίμη!

«Είμαστε ένα κόμμα που κυβέρνησε και θέλει να κυβερνήσει με νέο τρόπο και η χαζοχαρούμενη αριστεροσύνη των βολεμένων δεν του ταιριάζει και βέβαια η ανανέωσή του δεν μπορεί να είναι τύπου "Καλομοίρας"». Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Μίμης Ανδρουλάκης –εμμέσως πλην σαφώς- παρομοίασε τον Τσίπρα με την Καλομοίρα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Ο Μίμης ζηλεύει τον Αλέξη - θα ήθελε να είναι Αλέξης έστω και για μια μέρα. (Η συνέχεια εδώ)

Είναι λογικό να ζηλεύει ο Ανδρουλάκης τον Τσίπρα. Ο Ανδρουλάκης σε όλη του τη ζωή έβλεπε Τσίπρες να του παίρνουν τις γκόμενες που του άρεσαν – ωραίους τύπους που, μετά τα πάρτι, ανέβαζαν τη θεογκόμενα στη μηχανή και χάνονταν στον ορίζοντα. Κι αυτός έμενε πάντα μπουκάλα με τον Μαρξ. Μέχρι που τον εγκατέλειψε κι ο Μαρξ.

Ο Ανδρουλάκης είναι σαν παίκτης του Φωστήρα που μια ζωή έχει όνειρο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τελικά, λίγο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, καταφέρνει να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και -πάνω που ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο- έρχεται ξαφνικά ο Φωστήρας με έναν πιτσιρικά που είναι παιχταράς και απειλεί να πάρει το πρωτάθλημα και να στείλει τον Ολυμπιακό στη Β΄ Εθνική!

Αυτό το σχόλιο είναι προδημοσίευση από τη LIFO της επόμενης Πέμπτης.