Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2008

Ο Καραμανλής επισκέφτηκε τον Ζαχόπουλο - Αποκλειστικό!

Ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε τον Χρήστο Ζαχόπουλο στον Ευαγγελισμό. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η σύζυγός του Νατάσα και τα δίδυμα. Ο πρωθυπουργός εκμεταλλεύτηκε τη συσκότιση λόγω της απεργίας των εργαζομένων της ΔΕΗ και γλίστρησε σαν σκιά μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να δει από κοντά τον παλιό του φίλο. (Η συνέχεια εδώ)

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος τρόμαξε όταν είδε τον Κώστα Καραμανλή –τον πέρασε για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο-, πέταξε τον καθετήρα και προσπάθησε να πηδήσει από το μπαλκόνι, αλλά ο πρωθυπουργός τον άρπαξε στα στιβαρά του μπράτσα και τον απίθωσε με μια τρυφερή κίνηση στο κρεβάτι του πόνου.

Οι πρώτες στιγμές μεταξύ των δυο αντρών ήταν βουτηγμένες στην αμηχανία αλλά σύντομα θυμήθηκαν τις παλιές καλές μέρες, έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και άρχισαν να λένε αυτά που λένε οι άντρες μεταξύ τους, λόγια σοβαρά, λόγια αληθινά . (Βέβαια, οι άντρες μεταξύ τους λένε και ένα κάρο μαλακίες, αλλά ας μην το κάνω θέμα τώρα.)

Ο Κώστας Καραμανλής, φορτωμένος με ενοχές, προσπάθησε να εξηγήσει στον Χρήστο Ζαχόπουλο τους λόγους που δεν του επέτρεπαν τόσο καιρό να τον επισκεφτεί αλλά ο πρώην κραταιός γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, εμφανώς συγκινημένος, ακούμπησε τα ακροδάχτυλά του στα χείλη του πρωθυπουργού και τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση, λέγοντάς του «Φίλε την παρέα σου ζητάω, έλα, στο σκοτάδι δεν μπορώ. Πες μου ό,τι θέλεις, μόνο μείνε μήπως περάσει η βραδιά».

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος βούρκωσε όταν μπήκε στο δωμάτιο η Νατάσα Καραμανλή με τα δίδυμα ( η Νατάσα καθυστέρησε λίγο - είχε πάει τα παιδιά στον παιδίατρο που εφημέρευε, επειδή έχουν τα λαιμά τους).

Τα δίδυμα είπαν στο θείο Χρήστο τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων –δεν του τα είχε πει κανείς του καψερού- και αυτός, επειδή δεν είχε λεφτά πάνω του για να τα χαρτζιλικώσει, τους χάρισε μια σακούλα με ούρα για να τον θυμούνται.

Η Νατάσα προσέφερε ένα ταψί ιμάμ μπαϊλντί στον παλιό της φίλο και αυτός το έκανε να, μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, η Νατάσα και τα παιδιά αποχώρησαν βιαστικά γιατί φοβήθηκαν πως θα τους φάει κι αυτούς.

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Χρήστος Ζαχόπουλος έμειναν μόνοι και ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να χαρίσει στον κολλητό του το επίμαχο DVD σε πολυτελή έκδοση που περιείχε πλούσιο βιβλιαράκι και τα extras.

Οι δυο άντρες συζήτησαν μέχρι το ξημέρωμα που μπήκε η νοσοκόμα για να κάνει κλύσμα στον κ. Ζαχόπουλο. Ο πιτσιρίκος γνωρίζει το περιεχόμενο της συζήτησής τους, αλλά θα σεβαστεί τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και το ιδιωτικό απόρρητο.



Αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, που τις επόμενες ώρες θα παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα τη μυστική συνάντηση της Λιάνας Κανέλλη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Ρούπελ.