Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

Πάμε στον Άδωνι για βόμβα!











Στη λίστα με τους πιθανούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων που δημοσίευσε η εφημερίδα "Το Βήμα" υπάρχει και το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλλον οι επαναστάτες δεν έχουν κάτι προσωπικό με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά τον βλέπουν στην τηλεόραση να τσιρίζει και να κάνει υστερίες, και τους έχει σπάσει τα νεύρα - δεν είναι οι μόνοι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετέχει στην Πολιτική Επιτροπή για τον εθνικό διάλογο για την Παιδεία. Όταν ακούς πως ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετέχει στο διάλογο για την Παιδεία, σκέφτεσαι πως ίσως τελικά η Παιδεία μας να μην είναι και τόσο κακή.

Αφού συμμετέχει και ο Άδωνις Γεωργιάδης στο διάλογο για την Παιδεία δεν θα έπρεπε να λέγεται «διάλογος για την Παιδεία» αλλά «μονόλογος» - θα την γονατίσει ο Άδωνις την Παιδεία με την πάρλα του.

Το καλό τώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετέχει στο διάλογο για την Παιδεία είναι ότι θα εξαφανιστεί από τις τηλεοράσεις. Μπορείτε να ανοίξετε άφοβα την τηλεόρασή σας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παντρεύεται σε λίγο καιρό την εκλεκτή της καρδιάς του. Στο γάμο του θα γίνει χαμός. Θα είναι εκεί και καμιά δεκαριά διμοιρίες των ΜΑΤ για να τον προστατεύουν από τους τρομοκράτες και από τους θαυμαστές του.

Αν το ζευγάρι πάει ταξίδι για μήνα του μέλιτος, τότε θα καταλάβει η γυναίκα του τι σημαίνει «Στιγμή της Αλήθειας». Φαντάσου να έχεις τον Άδωνι να τσιρίζει μέσα στο αυτί σου επί ένα μήνα –μιλάμε για εφιάλτη. Αυτοί στο μήνα του μέλιτος θα πάρουν και διαζύγιο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να προλάβει η γυναίκα του τους τρομοκράτες και να τον καθαρίσει αυτή.