Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2009

Λεβεντόπαιδο Ανδρέα, η ζωή είναι μοιραία!


Μετά τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον όμιλο της MIG για την πώληση της Ολυμπιακής, πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο ως «νέο Ωνάση».

Είναι προφανές πως το έκαναν με θετική διάθεση αλλά, για να γίνει ο κ. Βγενόπουλος Ωνάσης, θα πρέπει να συμβούν μια σειρά από γεγονότα: Θα πρέπει ο κ. Βγενόπουλος να χάσει το γιο του σε αεροπορικό δυστύχημα και να δει την κόρη του να πολιορκείται από εκατοντάδες ζιγκολό που έχουν ως μόνο στόχο την περιουσία του. Επίσης, θα πρέπει ο κ. Βγενόπουλος να προσβληθεί από μυασθένεια και να πεθάνει.

Πριν συμβούν όλα αυτά, θα πρέπει να έχει πεθάνει η πρώην σύζυγός του από χρήση βαρβιτουρικών και ο ίδιος να έχει παντρευτεί τη σύζυγο ενός Αμερικανού Προέδρου – για παράδειγμα, τη Χίλαρι Κλίντον ή τη Μισέλ Ομπάμα που θα ονομάζονται πια Χίλαρι V και Μισέλ V αντίστοιχα.

Παράλληλα, θα πρέπει να κάνει μια θυελλώδη σχέση με μια ντίβα της όπερας αλλά αυτό, μάλλον, δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα, αφού, αν έχεις τόσα πολλά λεφτά, στέλνεις ακόμα και τη Στέλλα Μπεζαντάκου στη Σκάλα του Μιλάνου.