Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

Talk of the Town (1) - 12/03/09








Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η έρευνα που πραγματοποίησε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες απεχθάνονται τις μοντέρνες γυναίκες και προτιμούν αμόρφωτες γυναίκες που μετράνε με τα δάκτυλα και ξέρουν, όμως, όλο το Κάμα Σούτρα απέξω.

Αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα τους άντρες είναι η επιθετικότητα των γυναικών και αυτό που θα επιθυμούσαν είναι περισσότερη επικοινωνία.

Πολλοί άντρες δήλωσαν πως αποφεύγουν να μένουν μόνοι τους με μια γυναίκα επειδή φοβούνται πως θα τους βιάσει, ενώ παράλληλα τόνισαν πως θα προτιμούσαν, αντί να κάνουν αχαλίνωτο σεξ με μια γυναίκα, να συζητούν μαζί της για τα μείζονα προβλήματα του καιρού μας.

Από την έρευνα προκύπτει πως ο σύγχρονος άντρας δεν θέλει οι γυναίκες να τον βλέπουν μόνο ως ένα κομμάτι κρέας, ούτε σαν σχέση μιας μόνο βραδιάς, ενώ επίσης διεκδικεί το δικαίωμα στον οργασμό.

Οι σύγχρονες γυναίκες, από τη μεριά τους, δηλώνουν πως αυτό που τους ενοχλεί στους άντρες είναι η αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών – προφανώς, εννοούν πρωτοβουλίες με τις οποίες να συμφωνούν και οι ίδιες.

Το γεγονός πως οι άνδρες δεν αναλαμβάνουν πια πρωτοβουλίες έχει μετατρέψει τις γυναίκες από ναζιάρες γατούλες σε άγριους κυνηγούς.

Πολλές γυναίκες αναζητούν στα μπαρ τους ερωτικούς τους συντρόφους και τους κερνάνε ποτά αβέρτα, για να τους μεθύσουν και να τους ρίξουν πιο εύκολα στο κρεβάτι.

Η τάση των γυναικών να γυρνάνε από μπαρ σε μπαρ για να βρουν κάνα καλό τεκνό εξηγεί και την απουσία τους από τις ταραχές του Δεκεμβρίου – προτίμησαν να κάνουν καμάκι στον μπάρμαν αντί να κατεβάσουν τη βιτρίνα του Zara.

Η έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου –και η ολοένα αυξανόμενη επιθετικότητα των γυναικών- δίνει νέες διαστάσεις στην πρόσφατη απόδραση από τον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτερο δεν βοήθησε τον Παλαιοκώστα και τον Ριτζάι να αποδράσουν αλλά τους απήγαγε, για να τους χρησιμοποιήσει ως σκεύη ηδονής.


LIFO - 12/03/09