Σάββατο, Μαΐου 06, 2006

Καραπουτσαριό

Image Hosted by ImageShack.us

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μεγάλη συζήτηση για τον Καραγκιόζη με αφορμή τις δηλώσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Τώρα υπάρχουν αντιδράσεις για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να επιλέξει ως υποψήφια για την υπερνομαρχία Δράμας–Καβάλας-Ξάνθης την 27χρονη μουσουλμάνα δικηγόρο Γκιουλ Μπεγιάζ Καραχασάν.

Είναι κρίμα που υποψήφια του ΠαΣοΚ για την υπερνομαρχία Ροδόπης-Έβρου δεν θα είναι τελικά η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, όπως ακουγόταν πριν από λίγο καιρό, ώστε να είχαμε στη Θράκη δυο γυναίκες υποψήφιες με το συνθετικό «καρα» στο επώνυμό τους όπως επιτάσσει το σουηδικό μοντέλο.

Το ΠαΣοΚ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για συντηρητικές αντιλήψεις και διαχωρισμό των μουσουλμάνων σε πολίτες β΄κατηγορίας εξαιτίας των δηλώσεων κάποιων κυβερνητικών στελεχών για την υποψηφιότητα της κ. Καραχασάν. Ο Κώστας Καραμανλής έχει μια χρυσή ευκαιρία να πάει τη χώρα πολλά χρόνια μπροστά, αποδεικνύοντας πόσο προοδευτικός είναι και να βουλώσει δια παντός τα στόματα όσων τον αμφισβητούν. Δεν έχει παρά να προτείνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.