Σάββατο, Μαΐου 27, 2006

Ε, φανταστικοί ευεργέτες;

Με μια από κοινού ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και η συντονιστική επιτροπή φιλάθλων του Δικεφάλου καλούν τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και την Γιάννα Αγγελοπούλου να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται για την απόκτηση της ΠΑΕ, γιατί σε άλλη περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να την πουλήσουν στον Σουλτάνο του Μπρουνέι που τους παρακαλάει, αλλά αυτοί δεν θέλουν, γιατί τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια.

Ας δούμε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία της ανακοίνωσης :

«Αξιότιμη κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, αξιότιμε κύριε Θόδωρε Αγγελόπουλε, είστε πραγματικά αξιότιμοι. Σας γράφουμε επειδή τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας κάτι πληροφορίες που αφορούσαν την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά εσείς κάνετε τις πάπιες. Ελπίζουμε να μην είναι ράδιο αρβύλα, γιατί αν μέχρι τις 30 του μηνού τουτουνού δεν έχουμε πληρώσει τα χρέη, πάμε σούμπιτοι για τη Β΄ κατηγορία κι ακόμα παραπέρα».

«Η είδηση πως ενδιαφέρεστε για τον ΠΑΟΚ σκόρπισε μεγάλη συγκίνηση στα εκατομμύρια των οπαδών της ομάδας που βλέπουν στο πρόσωπό σας κύριε Αγγελόπουλε, τον Μεγαλέξανδρο, και στο πρόσωπο της κυρίας σας, τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη. Ξέρουμε πως τραβιέστε σε κάτι Ελβετίες , σε κάτι Λονδίνα και τα ρέστα, αλλά άμα ανέβετε Θεσσαλονίκη, θα τα ξεχάσετε όλα αυτά γιατί εδώ έχει άλλα γούστα».

«Θα αγοράσετε μια βίλα στο Πανόραμα και θα δεξιώνεστε εκεί όλη την καλή κοινωνία της πόλης, από Έλενα Ράπτη και Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ως Παναγιώτη Ψωμιάδη και Στέλιο Παπαθεμελή. Στην παρέλαση θα κάθεστε δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά θα χαιρετάτε τους απόγονους των Μακεδονομάχων. Μιλάμε για την απόλυτη καταξίωση. Εντάξει, αν δεν τα γουστάρετε όλ' αυτά, δεν υπάρχει λόγος να μείνετε στη Θεσσαλονίκη. Αγοράστε εσείς τον ΠΑΟΚ και δεν πα' να μείνετε και στο κράτος των Αθηνών».

«Κύριε Αγγελόπουλε έχετε ένα σκασμό λεφτά. Τι θα τα κάνετε; Τα σάβανα τσέπες δεν έχουν. Πάρτε τον ΠΑΟΚ να έχετε να αφήσετε κάτι στα παιδιά σας. Κυρία Αγγελοπούλου κάνατε και γαμώ τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμείς σας σιχτιρίζαμε βέβαια συνέχεια, γιατί θα πληρώνουμε τα γούστα των χαμουτζήδων μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία, αλλά αν πάρετε τον ΠΑΟΚ, χαλάλι σας. Δεν το συζητάμε ότι είστε και οι δυο φανταστικοί ευεργέτες και
ότι χωρίς εσάς η Ελλάδα θα είχε καταστραφεί».

«Λοιπόν θα πάρετε τον ΠΑΟΚ ή τσάμπα ξεφτιλιζόμαστε τόση ώρα; Αν δεν τον θέλετε εσείς, πείτε το και σε τίποτα φιλαράκια σας, μπας κι ενδιαφέρονται. Μόνο να μας πουν πως έρχονται από σας, για να τους κάνουμε καλή τιμή. Περιμένουμε γράμμα σας. Βάλτε και τίποτα λεφτά μέσα να πάρουμε μπουγάτσα».

Με ιδιαίτερη τιμή(σε έκπτωση),
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΟΚ και οι απανταχού φίλαθλοί του.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί άνθρωπος να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, μήπως θα μπορούσατε τουλάχιστον να «ρίξετε» και τον Άρη από την Α΄Εθνική;