Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2007

Άσ’ τον να φάει τα μούτρα του!

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης οδηγούσε τη μηχανή του χωρίς κράνος, οι εφημερίδες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες και ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης ζήτησε από την Τροχαία Θεσσαλονίκης να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 350 ευρώ και να του καταλογιστούν 5 βαθμοί ποινής. Νομίζω πως σε ανθρώπους σαν τον Ψωμιάδη πρέπει να απαγορεύεται να φοράνε κράνος –ο μόνος τρόπος να τον ξεφορτωθούμε είναι να στουκάρει σε καμιά κολόνα της ΔΕΗ γιατί, αν περιμένουμε από τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν καναν άνθρωπο της προκοπής, θα τον τρώμε στη μάπα μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε πίσω του στη μηχανή τη νικήτρια του διαγωνισμού της Γιουροβίζιον Μαρίγια Σερίφοβιτς - φυσικά ούτε η Μαρίγια φορούσε κράνος. Μα ο Ψωμιάδης κυκλοφορούσε με τη Μαρίγια για να τον δει ο κόσμος και για να τον τραβάνε οι κάμερες – αν φορούσαν κράνη και δεν καταλάβαιναν οι άλλοι ποιοι είναι πάνω στη μηχανή, σιγά μην έπαιρνε τη Μαρίγια μαζί του, μαλάκας είναι;

Μιας και όλοι οι πολιτικοί ψοφάνε να βλέπουν τις μούρες τους στο γυαλί, νομίζω πως ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας πρέπει να επεκταθεί και στην τηλεόραση: οι πολιτικοί να είναι υποχρεωμένοι να βγαίνουν στα παράθυρα των ειδήσεων και στις εκπομπές με κράνη – σε όποιον εμφανίζεται χωρίς κράνος να του αφαιρείται η βουλευτική έδρα.

Κι επειδή εμείς σε αυτό εδώ το μπλογκ κάνουμε ρεπορτάζ, θα σας αποζημιώσω για όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο της Μαρίγια που έχετε υποστεί μέχρι τώρα. Κυρίες και Κύριοι, η Μαρίγια:





Ονομάζεται Μαρίγια Πετρονίγιεβιτς, είναι Σερβοβόσνια και πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα «Promise Me This». Mnogo te volim, Marija! Mnogo!