Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2007

Μοντέρνα ποίηση

Νέα βίντεο από τα αστυνομικά τμήματα της χώρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι πολίτες διαπιστώνουν σοκαρισμένοι πως - ενώ αυτοί σαπίζουν στους καναπέδες παρακολουθώντας σίριαλ για καθυστερημένους - οι αστυνομικοί περνάνε ζωή χαρισάμενη. Στα νέα βίντεο υπάρχουν σκηνές στριπτίζ, σαδομαζοχισμού, παιδεραστίας και κοπρολαγνείας, ενώ με αγωνία αναμένεται ένα νέο βίντεο με δυο ανθυπαστυνόμους να βιάζουν μια έγκυο γουρούνα που είναι στο μήνα της.

Οι βάσεις για τις σχολές της Αστυνομίας αναμένεται να εκτιναχθούν στα ύψη, αφού το επάγγελμα του αστυνομικού προσφέρει στους νέους και τις νέες δωρεάν σεξ, ναρκωτικά και σκυλάδικα, ενώ παράλληλα τους εξασφαλίζει ένα σταθερό εισόδημα με πολλά extra bonus από τις παρανομίες.

Είναι αστείοι όσοι εκπλήσσονται με τις παρανομίες των οργάνων της Τάξεως – αυτοί ζουν καθημερινά κοντά στο έγκλημα και στην παρανομία και άρα αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι να περάσουν στην απέναντι όχθη. Στοιχειώδες Γουότσον.

Αίσθηση αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο βίντεο με δυο λεσβίες αστυνομικίνες που υποχρεώνουν μια αμφισεξουαλική τσιγγάνα να κάνει έρωτα με μια τρανσέξουαλ από το Τεπελένι.

Στο βίντεο εμφανίζονται ακόμα δυο ανθυπασπιστές σε κλιμακτήριο κι ένας νάνος από το τσίρκο Μεντράνο, ενώ θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ως guest stars τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πέτρο Μαντούβαλο αλλά και τον μητροπολίτη «Τζένη».

Μόλις το τηλεοπτικό κοινό αρχίσει να κουράζεται από τα βίντεο με αστυνομικούς, σειρά θα έχουν τα βίντεο από νοσοκομεία. Ήδη, περιζήτητο είναι ένα βίντεο από τον «Ευαγγελισμό» που απεικονίζει δυο νοσοκόμους να πιπώνουν έναν δικαστικό με εγκεφαλικό και τεράστιο όργανο. Όσοι έχουν δει το βίντεο λένε πως περιέχει μοναδικές σκηνές κλύσματος που θα εκτινάξουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Πρωτοφανής ανταγωνισμός επικρατεί ανάμεσα στα ιδιωτικά κανάλια για το ποιο θα εξασφαλίσει πρώτο το βίντεο με την εγχείρηση του Αρχιεπισκόπου, αφού οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ποιότητα των γυμνών φωτογραφιών που τράβηξε μια αδερφή νοσοκόμα κατά τη διάρκεια της εγχείρησης.

Το ιατρικό επιτελείο του Αρεταίειου – σε μια προσπάθεια να πετύχει την καλύτερη τιμή - προτείνει να διοργανωθεί δημοπρασία για την αγορά του βίντεο, ώστε με τα χρήματα να χτιστεί μια νέα πτέρυγα για παιδιά με μεσογειακή λεξιπενία.

Θα ακολουθήσει τηλεμαραθώνιος στην κλασσική διαδρομή που ξεκινάει από τις τσέπες των φτωχών μικρονοϊκών και καταλήγει στο ξέπλυμα χρημάτων από τους εφοπλιστές. Νενικήκαμεν!