Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2006

Υστερόγραφο



Αυτήν την Κυριακή, το ένθετο «Υστερόγραφο», της καλής κυπριακής εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», θα είναι αφιερωμένο στα blog. Στο ένθετο φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, τα κείμενα τριών σπουδαίων Ελλήνων blogger: του Old Boy, του Sraosha και του Thas. Επίσης, ένα κείμενο του σπουδαίου συγγραφέα-blogger Αλέξη Σταμάτη.

Αγαπητές αναγνώστριες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διευθύντρια σύνταξης του «Υστερόγραφου» κ. Ελένη Ξένου. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να γράψω μια σκέψη που έκανα, αλλά θα το κάνω. Έχω επικοινωνήσει μέχρι τώρα με τρεις δημοσιογράφους από μεγάλα έντυπα της Κύπρου. Η συμπεριφορά τους δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν της πλειοψηφίας των συναδέλφων τους που εργάζονται στις μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες, και ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Οι δημοσιογράφοι από την Κύπρο είναι ευγενέστατοι. Τους ευχαριστώ όλους.

Το δικό μου κείμενο θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Κύπριους αναγνώστες του blog στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά καλά κυπριακά blog, και ελπίζω να γίνουν ακόμα περισσότερα. Φιλώ σας.