Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2007

Όπου Γιώργος και μάλαμα

Το μεγάλο πάθος του Γιώργου ήταν ο χορός. Όταν ο Φώτης Μεταξόπουλος και η Νάντια Φοντάνα του ανακοίνωσαν πως αποκλείεται από τη συνέχεια του «So you think you can dance» επειδή με τους διογκωμένους αστραγάλους του έβαζε άθελά του τρικλοποδιές στους άλλους χορευτές, ο Γιώργος ένιωσε να χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια του.

Δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του. Ανακοίνωσε στην οικογένειά του και στους φίλους του πως θα πάει στη νήσο Ψαθούρα, τάχα μου για να μείνει λίγο μόνος του, να σκεφτεί το μέλλον του και να μελετήσει την αναπαραγωγική βιολογία του Θαλασσοκόρακα.

Όλοι τον πίστεψαν – αμέσως, ο Γιώργος τηλεφώνησε στην Γκαμπριέλα και της είπε να του βρει έξι Λατινοαμερικάνες καλλονές για να του κάνουν παρέα στο φάρο που θα έμενε.

Όλα πήγαιναν μια χαρά για τον Γιώργο και την περνούσε ζωή και κότα, μέχρι που άρχισαν να πλακώνουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι, που ήθελαν να καλύψουν την περιπέτεια του σύγχρονου Ροβινσώνα – έπρεπε να προσποιείται τον ορνιθολόγο και να κρύβει πίσω από τα βράχια τις έξι τσίτσιδες καλλονές που είχε στο χαρέμι του.

Όλη η συγκλονιστική περιπέτεια του Γιώργου, εδώ.


Στα links της σελίδας του Γιώργου, το link για τη WWF είναι μούφα. Αν το πατήσετε, θα δείτε φωτογραφίες των κοριτσιών σε αποκαλυπτικές πόζες - νομίζω πως η πιο όμορφη είναι η Ρενάτα.