Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2005

Ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο του ΠαΣοΚ Γιώργο Παπανδρέου

Image Hosted by ImageShack.us
Κύριε Πρόεδρε, είμαι ένας blogger, you know, και προέρχομαι από μια οικογένεια με μεγάλη δημοκρατική παράδοση – στα πολιτικά εννοώ, γιατί κατά τ’ άλλα στο σπίτι, κουμάντο έκανε πάντα η μαμά.

Κύριε Πρόεδρε, δεν αντέχω άλλο να σας βλέπω να βολοδέρνετε ανάμεσα στη Βάσω και στο Γιάννο. Με αυτόν τον τρόπο εξουσία δεν θα δείτε ποτέ - έστυψα λοιπόν το μυαλό μου για να βρω ένα τρόπο να σας βοηθήσω.

Θα έχει υποπέσει σίγουρα στην αντίληψή σας η προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να βολέψει όλα τα γαλάζια παιδιά – τα ίδια άλλωστε κάνατε κι εσείς τόσα χρόνια στο ΠαΣοΚ με τα πράσινα παιδιά. Ήταν σοφό εκ μέρους σας να διαλύσετε τη Νεολαία του ΠαΣοΚ, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει – χρειάζονται και μερικές περαιτέρω κινήσεις. Ακούστε λοιπόν τι θα κάνετε :

Τώρα που διαλύσατε τη Νεολαία, θα υποχρεώσετε τους νεολαίους του κόμματός σας να γραφτούν στη Νέα Δημοκρατία – ναι, ναι στη Νέα Δημοκρατία. Αυτομάτως θα λογίζονται σαν γαλάζια παιδιά και θα πρέπει να τους βολέψουν κι αυτούς κάπου, για να μη διαμαρτύρεται η βάση του κόμματος. Αυτό όμως είναι πρακτικά αδύνατον, αφού δεν υπάρχουν τόσες θέσεις, οπότε η κυβέρνηση θα καταρρεύσει.

Προσοχή!!! Μόλις κερδίσετε τις εκλογές και πάρετε την εξουσία, δεν πρέπει οι καμουφλαρισμένοι σε γαλάζιους νεολαίοι σας να φύγουν από τη Νέα Δημοκρατία – πρέπει να παραμείνουν εκεί. Θα τους προσλάβετε στο δημόσιο σαν γαλάζια παιδιά στη θέση των αυθεντικών γαλάζιων και κανείς δεν θα μπορεί να πει πως κάνετε διακρίσεις.

Κύριε Πρόεδρε, έχω και άλλες τέτοιες πρωτοποριακές ιδέες. Ήταν να μη γίνει η αρχή – τώρα θα σας γράφω συχνά.

sincerely yours

πιτσιρίκος

P.S. Χαιρετισμούς στη μαμά σας.