Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2005

...εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά



Ένας – ένας, οι εκ συμπρωτεύουσας ορμώμενοι υπουργοί της κυβέρνησης, έχουν βαλθεί να δικαιώσουν τον Διονύση Σαββόπουλο στον περί υπεροχής των Θεσσαλονικέων λόγο, που έβγαλε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης – τον κ. Αδάμ Ρεγκούζα διαδέχεται επάξια ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης, ο οποίος χαρακτήρισε «νεανικά παραπτώματα» τις δυο καταδικαστικές αποφάσεις για εμπόριο ναρκωτικών, ενός εκ των επενδυτών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», στην οποία μεταβιβάζει η κυβέρνηση τα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Απορούσα όλα αυτά τα χρόνια, πως ήταν δυνατόν ανάμεσα σε τόσα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, να προτείνεται ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης για νομάρχης, και μάλιστα να κερδίζει. Τώρα καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό – απλά ήταν ο καλύτερος.

Δεν θέλω όμως οι αγαπητοί αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη να με θεωρήσουν κακεντρεχή, οπότε αλλάζω θέμα και απευθύνω ένα ερώτημα σε όλον τον Ελληνισμό : βλέποντας τον κ. Σαλαγκούδη στη φωτογραφία, είμαστε σίγουροι πως η γρίπη των πτηνών δεν έχει φτάσει στη χώρα μας;