Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2005

Όλα είναι μια ιδέα



Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παραχώρησε συνέντευξη στη Μπήλιω Τσουκαλά για την εκπομπή της ΕΤ1 «Έχει γούστο», που ήταν αφιερωμένη στα 81 χρόνια της ΑΕΚ.

Ο κ. Νικολαΐδης, αρχής εξαρχής ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν επηρέασε ποτέ την πολιτική ζωή του τόπου, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τις κατηγορίες που ακούγονται τελευταία και θέλουν πίσω από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο να κρύβονται ο Λουκάς Μπάρλος, ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Επίσης τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μια ιδέα, όπως είπε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, και αυτός είναι πρόεδρος της ιδέας. Ακόμα αποκάλυψε πως είναι Πόντιος, και όχι Λονδρέζος όπως λανθασμένα νομίζουν οι περισσότεροι, και πως όταν ήταν μικρός, οι δικοί του τον φώναζαν Θεμιστοκλίκα κι αυτός φρικάριζε και δεν έτρωγε το φαΐ του, αλλά αντίθετα προτιμούσε να κλωτσάει μια μπάλα, πράγμα που δεν του βγήκε σε κακό τελικά, αφού, αντί να δουλεύει στα καπνά, βρέθηκε σέντερ φορ στην ιδέα, και σήμερα πρόεδρος της ιδέας.

Ο Ντέμης θυμήθηκε όλα τα πρωταθλήματα που πήρε με την ΑΕΚ και δάκρυσε, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως σαν πρόεδρος θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Εξομολογήθηκε πως έγινε ΑΕΚ, επειδή μικρός άκουγε τον ύμνο της ομάδας με τον Μίμη Παπαϊωάννου σε δίσκο 45 στροφών, και γι’ αυτό τον άλλαξε τώρα με τον νέο ύμνο του Φοίβου, για να μη συμβεί και σε άλλα παιδάκια αυτό το ατύχημα. Διευκρίνισε ακόμα πως υπάρχει ρήξη με τους χούλιγκαν και όχι με την Original, η οποία απαρτίζεται από παιδιά του κατηχητικού που είναι ντροπαλά σαν κορίτσια.

Σε ερώτηση της καλής δημοσιογράφου, αν η γυναίκα του και η κόρη του πάνε στο γήπεδο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ απάντησε, πως η γυναίκα είναι για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού κι όχι για να τρέχει στα γήπεδα, συμπληρώνοντας πως όταν βγαίνει με μια γυναίκα έξω, αυτή πρέπει να κοιτάει στον τοίχο και δυστυχώς τα γήπεδα δεν έχουν τοίχους.