Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2009

Όλη η αλήθεια για την επίθεση στο Alter!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η χτεσινή επίθεση στο Alter έγινε από κάποιους που θύμωσαν επειδή δεν παρουσίασε το χτεσινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απουσίαζε χτες από το δελτίο του Alter -για οικογενειακούς λόγους- και οι θαυμαστές του έγιναν έξαλλοι για την απουσία του, οπότε πήγαν στο Alter και πλακώθηκαν στις κουμπουριές... Η συνέχεια εδώ

Η Αστυνομία εξετάζει ακόμα το ενδεχόμενο οι δράστες της χτεσινής επίθεσης στο Alter να είναι ταλέντα που αποκλείστηκαν από τα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια και να ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα στον κόσμο της σόου μπιζ που τους γύρισε την πλάτη.

Ακόμα η Αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα η χτεσινή επίθεση στο Alter να ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο του σταθμού για να ανέβει η τηλεθέαση στο δελτίο ειδήσεων. Μπορεί ο Άκης Παυλόπουλος, ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Τράγκας να πήραν τίποτα κουμπούρια και να έριξαν μερικές μπαλωθιές για να γίνει τζέρτζελο και να γυρίσουν όλοι οι τηλεθεατές στο Alter για να δουν μήπως έφαγε καμιά αδέσποτη η Βάσια Λόη ή η Φαίη Σκορδά και δέχτηκε πλήγμα η ενημέρωση.

Απόψε στο Alter έχουν κανονίσει να δεχτούν επίθεση από αγνώστους στις εφτά και μισή. Θα έχουν βάλει και τις κάμερες έξω από το σταθμό για να έχουν αποκλειστικά πλάνα. Μετά η Αγγελική Νικολούλη θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δράστες. «Μήπως είδατε έναν που φορούσε κράνος και κρατούσε ένα πιστόλι; Έχει χαθεί και τον αναζητεί η κουνιάδα του που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του». «Ναι, κυρία Νικολούλη, αυτός ο άνθρωπος πέρασε προχτές από το σπίτι μου και έμοιαζε πολύ σκεπτικός κάτω από το κράνος. Μου ζήτησε μάλιστα να πάει στην τουαλέτα. Αφού έχεσε, τον τράταρα ένα περγαμόντο αλλά δεν το έφαγε για να μη γεμίσει σιρόπια το κράνος του».

Τα άλλα κανάλια σκυλιάσανε από το κακό τους που δέχτηκε επίθεση το Alter γιατί κατάλαβαν πως θα πέσουν τα δικά τους νούμερα. Ήταν χτες όλοι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων φαρμακωμένοι. Έβλεπες στο βλέμμα τους το παράπονο που πυροβόλησαν στο Alter και όχι στα δικά τους κανάλια. Εκείνη η Όλγα Τρέμη δεν μιλιόταν. Ο Ευαγγελάτος ήταν σαν Μεγάλη Παρασκευή. Και με το δίκιο τους οι άνθρωποι.

Δεν φέρθηκαν καλά αυτοί που επιτέθηκαν στο Alter. Έπρεπε να πάνε με την τηλεθέαση. Δεν μπορείς να επιτίθεσαι στο Alter και να αγνοείς το Mega και τον ANT1 που έχουν μεγαλύτερη τηλεθέαση. Κανονικά θα έπρεπε να επιτεθούν πρώτα στο Mega, μετά στον ANT1 και μετά στο Alter. Θα πρέπει να επέμβει η AGB και να βάλει μια τάξη στις επιθέσεις εναντίον τηλεοπτικών σταθμών – δεν μπορεί ο καθένας να κάνει επιθέσεις, αγνοώντας τα νούμερα τηλεθέασης.

Αν κάνεις επίθεση στο Alter, είναι σαν να λες στα υπόλοιπα κανάλια πως δεν τα υπολογίζεις – πως μόνο το Alter σε ενοχλεί. Προβλέπω το Alter να χτυπάει από σήμερα νούμερα Γιουροβίζιον. Ποια Γιουροβίζιον; Θα χτυπάει τα νούμερα που έκανε ο «Άγνωστος Πόλεμος» στην ΥΕΝΕΔ το 1971.

Νομίζω πως οι άγνωστοι που επιτέθηκαν στο Alter, το έκαναν όχι επειδή είχαν κάτι με το Alter αλλά επειδή τους βόλευε η τοποθεσία. Οι άλλοι σταθμοί είναι στου διαόλου τη μάνα και πρέπει να κάνεις μια ώρα δρόμο για να φτάσεις ως εκεί - άσε που θα κάψεις και πολλή βενζίνη. Ενώ το Alter είναι στο Μπουρνάζι. Πας στο Μπουρνάζι, ρίχνεις μερικούς πυροβολισμούς και μετά πας για φαγητό και για ένα ποτάκι. Βολεύει το Alter από κάθε άποψη.

Μετά από την επίθεση στο Alter, οι δημοσιογράφοι των δελτίων ειδήσεων ήταν πάρα πολύ μαζεμένοι. Χτες ο Τράγκας μόνο που δεν είπε ότι η επίθεση ήταν απόλυτα δικαιολογημένη – έτοιμος ήταν να το πει. Υπάρχει ένας φόβος πια στους δημοσιογράφους της τηλεόρασης.

Σε λίγο τα ιδιωτικά κανάλια δεν θα βρίσκουν άνθρωπο να λέει τα δελτία ειδήσεων – θα γράφουν τις ειδήσεις στην οθόνη και θα τις διαβάζουμε. Με καμιά δυο επιθέσεις ακόμα εναντίον τηλεοπτικών σταθμών, θα καταργηθούν και τα παράθυρα. Δεν θα πηγαίνει κανείς στα δελτία ειδήσεων για να μη γίνει στόχος.