Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν ο Καπράλος και ο Κυριακού!


Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ακυρώνονται γιατί ο κύριος Σπύρος Καπράλος βρέθηκε ντοπαρισμένος.

Μετά από την εξέταση του πρώτου δείγματος των ούρων του κ. Καπράλου, ο κύριος Καπράλος βρέθηκε θετικός στην ουσία μεθυλτριενολόνη. Αν και το δεύτερο δείγμα του κ. Καπράλου βρεθεί θετικό, θα του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης και θα υποβληθεί σε περιτομή.

Ο κ. Καπράλος υπέβαλε ένσταση και κατηγορεί τον κ. Κυριακού πως του προσέφερε ένα γλειφιτζούρι που περιείχε την ουσία μεθυτλριενολόνη. Ο κ. Καπράλος υποστηρίζει πως ο κ. Κυριακού του έχωσε το γλειφιτζούρι στο στόμα με το ζόρι, αλλά ο κ. Κυριακού το αρνείται.

Θετικό στην ουσία μεθυλτριενολόνη βρέθηκε και το πρώτο δείγμα του Μίνωα Κυριακού. Από το δείγμα των ούρων του κ. Κυριακού προκύπτει πως εκτός από μεθυλτριενολόνη έχει κάνει χρήση ζαρζαβατικών, ενώ παράλληλα πάσχει από ακράτεια ούρων και θα πρέπει να φοράει Babylino.

Στο πλευρό του κ. Κυριακού βρίσκονται ο Νίκος Φώσκολος, η Τατιάνα Στεφανίδου και το Ciao ANT1. Ο κ. Κυριακού υποστηρίζει πως το μόνο που έχει βάλει στο στόμα του τις τελευταίες μέρες είναι τα σουτζουκάκια της γυναίκας του που τα κάνει υπέροχα και είναι να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Το ελικόπτερο του ANT1 μετέφερε ένα δείγμα από τα ούρα του κυρίου Κυριακού στο στούντιο του καναλιού για να κάνει ανάλυση ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Απόψε στην εκπομπή «Αποδείξεις» -που επιστρέφει στο γνώριμο ύφος με το οποίο την αγαπήσαμε- ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει ένα βίντεο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως τα ούρα στα οποία βρέθηκε η μεθυλτριενολόνη δεν ήταν του κ. Κυριακού αλλά της Πετρούλας Κωστίδου που λέει τον καιρό στο Star. Αν η Πετρούλα βρεθεί ντοπαρισμένη, θα της αφαιρεθεί η κυλότα.

Μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα των ούρων του κ. Καπράλου και του κ. Κυριακού, χρέη προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα εξασκεί ο κ. Ισίδωρος Μπακογιάννης-Μητσοτάκης με αντιπρόεδρο τη Βάνα Μπάρμπα που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.