Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

Αναπάντητες κλήσεις παντού!










Για να αποφεύγονται οι αποδράσεις από τις φυλακές, η κυβέρνηση αποφάσισε δέκα νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων είναι η κατάργηση της ανωνυμίας για τους κατόχους των καρτοκινητών τηλεφώνων. Δηλαδή, επειδή απέδρασε ο Παλαιοκώστας, θα καταργηθεί η ανωνυμία για τους κατόχους των καρτοκινητών τηλεφώνων.

Πάλι καλά που η κυβέρνηση δεν αποφάσισε να καταργήσει τα κινητά τηλέφωνα. Ή ακόμα και τα σταθερά τηλέφωνα. Να καταργήσουμε όλα τα τηλέφωνα για να μην αποδράσει πάλι ο Παλαιοκώστας. Γιατί όχι; Παλιά που δεν υπήρχαν τηλέφωνα, δεν μπορούσε να αποδράσει κανένας.

Βέβαια, τα καρτοκινητά δεν είναι χρήσιμα μόνο στους περιβόητους κακοποιούς που θέλουν να αποδράσουν. Ένα σωρό άνθρωποι έχουν τα καρτοκινητά για τις γκομενοδουλειές τους. Έχεις ένα κινητό για να σε βρίσκει η σύζυγος –ή η καλή σου- και έχεις κι ένα καρτοκινητό για να σε βρίσκει η γκόμενα.

Τώρα πάνε αυτά – επειδή απέδρασε ο Παλαιοκώστας από τον Κορυδαλλό, θα χωρίσουν χιλιάδες ζευγάρια. Θα βρίσκει η σύζυγος τα μηνύματα της γκόμενας και θα γίνεται στο σπίτι πόλεμος.

Αν ο ο Παλαιοκώστας έχει φιλότιμο, πρέπει να παραδοθεί αμέσως, για να μην καταργηθεί η ανωνυμία για τους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων.

Και σε άλλες χώρες έχει απαγορευτεί η ανωνυμία στους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων. Για παράδειγμα, στην Ελβετία. Τι να τα κάνουν τα κινητά οι Ελβετοί; Αφού είναι ακίνητοι! Το πολύ-πολύ να πάει ο Ελβετός μέχρι το στάβλο να ποτίσει και να ταΐσει τα άλογα και τις αγελάδες. Ενώ εμείς είμαστε σαν σβούρες. Είμαστε ένας λαός σε κίνηση.