Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2009

Ας δικαστώ μαζί μ' αυτές τις εγκληματικές καρδιές







Ευτυχώς που υπάρχει οικονομική κρίση –και καθόμαστε στα σπίτια μας- γιατί εκεί έξω γίνεται χαμός. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, τον τελευταίο χρόνο έχουμε μεγάλη αύξηση στις ανθρωποκτονίες, στους βιασμούς, στις ληστείες και στις απάτες.

Δεν φτάνει που έπεσε πείνα, κινδυνεύουμε και από βιαστές, δολοφόνους, παιδεραστές, απατεώνες και ένα σωρό άλλα αποβράσματα της κοινωνίας που παραμονεύουν σε κάθε μας βήμα για να μας στείλουν στον άλλον κόσμο.

Τυχεροί είμαστε που ζούμε ακόμα, αν και όσοι δολοφονήθηκαν είναι κι αυτοί τυχεροί γιατί δεν θα υποφέρουν από την οικονομική κρίση.

Μιας και γίνεται χαμός από ληστείες, σας βολεύει η οικονομική κρίση και το γεγονός πως δεν έχετε να φάτε - καθίστε στο σπίτι σας για να το φυλάτε. Κλειδώστε όλες τις πόρτες, βάλτε από καμιά δεκαριά κλειδαριές, βάλτε τις ντουλάπες μπροστά από τα παράθυρα και καθίστε να φυλάτε την περιουσία σας.

Αν έρθουν οι κλέφτες, θα σας βρουν μέσα και θα φύγουν. Βέβαια, μπορεί οι κλέφτες να είναι παράλληλα και αδίστακτοι δολοφόνοι, και να μη φύγουν. Μπορεί να μπουκάρουν μέσα στο σπίτι σας και να σας ξεκοιλιάσουν. Δεν πρέπει να σας πτοεί αυτή η πιθανότητα γιατί και έξω στους δρόμους γίνεται πόλεμος – μπορεί να πάτε για τσιγάρα και να σας μαχαιρώσουν τίποτα εγκληματίες. Οπότε, καλύτερα να σας σκοτώσουν μέσα στο σπίτι σας παρά στο δρόμο.

Αν σας καθαρίσουν μπροστά σε όλα τα μέλη της οικογενείας σας, θα ξέρουν οι δικοί σας τι σας συνέβη, ενώ, αν σας σκοτώσουν τίποτα αλήτες στο δρόμο, η οικογένειά σας θα ανησυχεί και με το δίκιο της γιατί δεν θα ξέρουν οι άνθρωποι τι σας έχει συμβεί.

Εδώ που τα λέμε, καλύτερα να σε ξεκοιλιάσουν μέσα στο σαλόνι σου παρά σε ένα απόμερο δρομάκι χωρίς φώτα γιατί μπορεί να κάνουν κάνα μήνα να σε βρουν και θα έχει γίνει χάλια το πτώμα σου εν τω μεταξύ.

Όσοι θα μείνουν άνεργοι θα πρέπει να αισθάνονται ευτυχισμένοι γιατί θα κάθονται στο σπίτι τους και θα το προστατεύουν. Ενώ εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αφού μπορεί την ώρα που δουλεύουμε οι ληστές να αλωνίζουν μέσα στο σπίτι μας.

Οι πιο τυχεροί είναι αυτοί που δουλεύουν από το σπίτι τους. Έτσι, και δουλεύουν, και φυλάνε το σπίτι τους από τους κλέφτες.

Αύξηση υπάρχει και στη διακίνηση ναρκωτικών. Και αυτό είναι λογικό, γιατί οι άνθρωποι –για να ξεπεράσουν τις στενοχώριες που τους προκαλεί η οικονομική κρίση- το έχουν ρίξει στα ναρκωτικά. Δεν ξέρουν οι κακομοίρηδες πως με την τηλεόραση μαστουρώνεις πολύ καλύτερα.

Βέβαια, είναι αδύνατο να απεξαρτηθείς από την τηλεόραση – αφού σου καταστρέφει εντελώς τα εγκεφαλικά κύτταρα-, ενώ από τα ναρκωτικά πάντα υπάρχει μια ελπίδα να απεξαρτηθείς.