Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

Talk of the Town (4) - 05/02/09






Η κυβέρνηση έχει εκφράσει την πρόθεσή της να στηρίξει τον Κάρολο Παπούλια σε δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και το ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης του κ. Παπούλια που είναι ήδη 80 ετών και, αν επανεκλεγεί την άνοιξη του 2010, θα παραμείνει στην Προεδρία της Δημοκρατίας μέχρι τα 86 του.

Φήμες θέλουν τον κ. Παπούλια να έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του και να σκοπεύει να αρνηθεί την πρόταση για δεύτερη θητεία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάζεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι τον έχουν κάνει σβούρα με τις επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό και τα ταξίδια στα νησιά της άγονης γραμμής, ενώ ο πρωθυπουργός έχει αράξει στο σπίτι του και δεν ξεκουνάει με τίποτα.

Αν ο κ. Παπούλιας δεν αποδεχτεί την πρόταση για δεύτερη θητεία, η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν ήδη καταλήξει σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ νεότερο από τον κ. Παπούλια, ώστε να αντέχει τις κακουχίες των ταξιδιών και το jet-lag. Το πρόσωπο αυτό είναι ο Μίκης Θεοδωράκης.

LIFO - 05/02/09