Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2009

Μήπως είδατε το όπλο μου;


Ο Επαναστατικός Αγώνας καταγγέλλει πως άγνωστοι έκλεψαν από τη γιάφκα της οργάνωσης το υποπολυβόλο MP5, δυο μπαζούκας και δέκα χειροβομβίδες. Όποιος τα βρει παρακαλείται να τα επιστρέψει στην οργάνωση. Θα του δώσουν μια χειροβομβίδα δώρο.

Παράλληλα, η Σέχτα Επαναστατών πήγε χτες στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και κατήγγειλε πως άγνωστοι έκλεψαν από την οργάνωση ένα υποπολυβόλο Scorpion και πέντε πιστόλια των εννέα χιλιοστών. Αν τα βρει κάποιος, παρακαλείται να τα επιστρέψει στη Σέχτα Επαναστατών γιατί αυτά τα όπλα έχουν συναισθηματική αξία για την οργάνωση.

Επίσης, η Σέχτα Επαναστατών ανακοίνωσε πως πριν από πέντε μέρες χάθηκε ένα μέλος της οργάνωσης που είχε πάει να βάλει μια βόμβα σε παιδικό σταθμό. Το μέλος της οργάνωσης που χάθηκε, ακούει στο όνομα «Μπουρλοτιέρης» και όταν χάθηκε φορούσε κουκούλα μαύρου χρώματος και μαύρο ζουρλομανδύα με κόκκινα μανίκια.

Αν κάποιος τον έχει δει, παρακαλείται να επικοινωνήσει αμέσως με τη Σέχτα Επαναστατών γιατί τους λείπει πολύ ο «Μπουρλοτιέρης» και είναι πολύ στενοχωρημένοι.

Απόψε, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη θα προσπαθήσει να βρει το μέλος της Σέχτας Επαναστατών που χάθηκε. Στο στούντιο θα είναι και η γιαγιά του που έχει Αλτσχάιμερ.